Friese Preventieaanpak

Regionaal channel

Activiteit

28 oktober 2022: Uitnodiging 'Kick-oFFF netwerkbijeenkomst Financieel Fit Fryslân: Alleen ga je snel, samen kom je verder'

Locatie: De Kanselarij, Leeuwarden
Datum: Vrijdag 28 oktober 2022
Tijd: 09:30 tot 14:00

UITNODIGING

In Fryslân moeten circa 33.000 inwoners rond zien te komen van een inkomen onder de armoedegrens. Een aantal wat in deze onzekere tijden eerder groter dan kleiner wordt. Met elkaar kennis en kunde delen over dat wat werkt in het creëren van bestaanszekerheid voor iedere Friese inwoner, is noodzakelijker dan ooit.

Het netwerk van Financieel Fit Fryslân (FFF) wordt gevormd door gemeenten, maatschappelijke organisaties, vrijwilligers, ondernemers en ervaringsdeskundigen. Behoort u hiertoe of hebt u kennis en ervaring met armoede- en schuldenproblematiek? Dan bent u op vrijdag 28 oktober 2022 (van 09:30 - 14:00 uur) van harte uitgenodigd voor de 'Kick-oFFF netwerkbijeenkomst Financieel Fit Fryslân'. 

Locatie: De Kanselarij (Grote Zaal), Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden. U kunt parkeren in één van de nabijgelegen parkeergarages. 

FFF is onderdeel van de Friese Preventieaanpak

HET DOEL

Deze bijeenkomst staat in het teken van verbinden, het delen van kennis en expertise en elkaar inspireren in de ambitie om samen te bouwen aan de financiële gezondheid van alle Friese inwoners. 

Het programma bestaat uit twee delen: een informatiemarkt met het huidige aanbod van FFF (inclusief 'de sporen') en een inspirerende netwerklezing over de verbindingsfilosofie Ubuntu. Kunnen de wijsheden uit deze filosofie gebruikt worden bij de gezamenlijke ambitie en/of kan het de ambitie ook versnellen? 

VOOR WIE

Dit event is interessant voor onder andere ervaringsdeskundigen, project- en teamleiders, aanjagers en beleidsmedewerkers van bijvoorbeeld gemeenten, woningbouwcorporaties, werkgevers die zich bezig houden met dit thema. Ook collega's afkomstig uit maatschappelijke ondernemingen, het onderwijs en cliëntenraden zijn van harte welkom. 

HET PROGRAMMA

09:30 uur     Informatiemarkt en pitch van de                                                
                      sporen van FFF - door kwartiermakers Astrid de Bue en Nynke Andringa: 
                      Alles over trainingen voor werkgevers om
                      geldzorgen op te sporen, de Nederlandse
                      Schuldhulproute en Voorzieningenwijzer, inzet
                      van ervaringsdeskundigheid en
                      ontwikkelingen rondom energiearmoede en
                      de energiebank. 

10:45 uur     Opening                                                                                                    

11:15 uur     Netwerklezing: 'Alleen ga je snel, samen kom je verder' - door door Annette Nobuntu Mul (oprichter Ubuntu Society) en Willem Vreeswijk (initiatiefnemer New Financial Forum en     hoofdredacteur VVP)                
                   
12:15 uur     Lunch 

13:00 uur     In dialoog - met Annette Nobuntu Mul, Nynke Andringa, Astrid de Bue en Willem Vreeswijk

14:00 uur     Afsluiting

AANMELDEN

Na het klikken op de groene button 'aanmelden' is uw aanmelding succesvol geregistreerd. Het agenda-item automatisch toevoegen aan uw agenda? Dit doet u door middel van het klikken op de drie puntjes rechts bovenin het agenda-item en het iCal bestand te downloaden. 

Graag tot ziens op 28 oktober! 

Financieel Fit Fryslân wordt mogelijk gemaakt door subsidie van Provincie Fryslân.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.

Ben je nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »