Friese Preventieaanpak

Regionaal channel

Activiteit

22 april 2024: Uitnodiging Fitaal Wiis: Slotbijeenkomst Vitaal ouder worden Súdwest-Fryslân

Locatie: Gemeentehuis Súdwest-Fryslân. Martkstraat 7, ingang Waltaplein, Sneek
Datum: Maandag 22 april 2024
Tijd: 14:30 tot 17:00

Uitnodiging: Vanuit de coalitie Fitaal Wiis organiseren we op maandag 22 april 2024 de slotbijeenkomst 'Vitaal ouder worden Súdwest-Fryslân'

Graag willen we u uitnodigen voor een bijeenkomst vanuit de coalitie Fitaal Wiis waarbij het thema ‘Gezond ouder worden’ centraal staat. Het programma loopt in de gemeente Súdwest-Fryslân. Binnen dit programma is ook aandacht voor onderzoek en monitoring. Twee onderzoekers van het Lectoraat Sociale Kwaliteit van de NHL Stenden Hogeschool hebben dit onderzoek, in de vorm van een lerende procesmonitor, uitgevoerd in opdracht van de gemeente Súdwest- Fryslan, GGD Fryslân en Sociaal Collectief.
 
In het kader van dit onderzoek zijn er werksessies met opbouwwerkers, focusgroepen met netwerkpartners, gesprekken met ouderen en interviews met beleidsmedewerkers van verschillende gemeenten in Fryslân gehouden. De bevindingen en inzichten van dit onderzoek zullen met u worden gedeeld tijdens de bijeenkomst op 22 april 2024. Daarnaast zullen ook de provinciale ontwikkelingen vanuit de coalitie Fitaal Wiis worden gedeeld en is er volop ruimte voor interactie.

Meer info

Klik hier om u aan te melden.