Friese Preventieaanpak

Regionaal channel

Vraag

19 april 2023
Profielfoto van Akke Hofstee
Gezondheidsbevorderaar

“De eerste nominaties zijn binnen, wie verdient volgens jou de Rookvrije Generatie Award Fryslân?”

Toelichting

De Rookvrije Generatie Award Fryslân komt er weer aan! Dit is dé prijs voor organisaties en personen die zich inzetten voor een rookvrije samenleving. Ben jij of ken jij een initiatief dat hieraan bijdraagt? Aarzel dan niet en nomineer jezelf of iemand anders voor deze inspirerende prijs! Meer informatie over de award en hoe je kunt nomineren (t/m 30 april 2023) vind je op www.ggdfryslan.nl/award. Laten we samen werken aan een toekomst waarin kinderen rookvrij kunnen opgroeien!

Deze award heeft als doel om iedereen die in Fryslân enthousiast bezig is met het organiseren en het maken van rookvrije omgevingen, in het zonnetje te zetten. Door mooie voorbeelden onder de aandacht te brengen, raken anderen geïnspireerd om ook mee te helpen aan een Rookvrije Generatie. Iedereen kan iets doen en dat laten we op deze manier zien. Het uiteindelijke doel is natuurlijk opgroeiende kinderen beschermen tegen de schadelijke gevolgen van (mee)roken en voorkomen dat kinderen op termijn gaan roken.

Motivatie

Iedereen in Fryslân kan de gehele maand april een persoon, organisatie, bedrijf, vereniging of een idee aanmelden als genomineerde. Als de genomineerden bekend zijn, is er een fase waarin gestemd kan worden op het beste idee. Ook een vakkundige jury zal de inzendingen beoordelen. In juni of juli zal de uitreiking plaatsvinden. De voortgang van de wedstrijd zal te volgen zijn via www.ggdfryslan.nl/award en de social media van de GGD. Wie nomineer jij?

Werkgebied

Rookvrije Generatie Fryslân

Deze vraag heeft nog geen reacties.